HEMEN ARAYIN +90 545 122 26 29
ÇALIŞMA SAATLERİ Pzt - Paz: 08:00 - 22:00
Anasayfa Köpek Eğitimi Blog Eğitimlerimiz Hakkımızda Hizmetlerimiz İletişim +90 545 122 26 29
Evde Kedi ile Kavga Eden Köpek Sorunsalı Evde kediyle anlaşamayan ve sürekli olarak kavga eden köpek sorunsalı yaygın bir sorun olarak öne çıkar. Evcil hayvanların kendi aralarında yaşadıkları bu sorunlar, istenmeyen davranışları da beraberinde getirir. Bahsi geçen bu istenmeyen davranışlar, belirli eğitim programları ile engellenebilmektedir.

Davranış eğitimi ve sosyalleşme eğitimi gibi uygulamalar başta olmak üzere belirli eğitim programları, evcil hayvanlarınızın yaşadıkları ortama uyum sağlayabilmeleri açısından yararlıdır. Başta sosyalleşme eğitimi, evcil hayvanınızın diğer hayvanlarla ve petlerle olan ilişkilerini kontrol edebilmesi açısından yararlı bir programdır.

Davranış eğitimi ise daha çok evcil hayvanınızın davranışsal aksaklıkların ve bozukluklarının üstesinden gelmesine yarar sağlar. Köpek psikolojisi alanında uzman olan eğitmenlerin uyguladığı bu eğitim programı, evcil hayvanlarınızın yaşadıkları ortamla ve diğer canlılarla daha uyumlu olmasına da olanak verir. Bu doğrultuda köpek eğitimi gibi uygulamalar ile istenmeyen davranışların engellenmesi son derece kolaydır.